Uitgebreide Mogelijkheden

Het ene event is het andere niet! Ieder heeft zijn eigen voorkeuren en wilt deze ook professioneel ondersteund zien worden. Een aantal van de mogelijkheden waarin ondersteunt kan worden zijn hieronder weergegeven. Mocht er nog andere wensen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden hiervoor met ons door te nemen

  • Event-instellingen
  • Congressen en Sessies
  • Verschillende toegangskaarten
  • Registratiekanalen
  • Uitsluitend genodigden
  • Registratievelden
  • Placeren van gasten

Is het event uitsluitend voor genodigden of zijn ook externe bezoekers welkom? Met een eenvoudige instelling maakt u het event zo open of besloten als u wilt. Koppelen aan LinkedIn, Facebook of alleen via uw site, het kan.

Is het nodig dat deelnemers zich registreren voor verschillende sessies of workshops? In een praktisch rooster heeft u direct overzicht in dagdelen, sessies en aanwezigen.

U kunt zo veel kaarten aanmaken als u wilt: tickets alleen voor de ochtend, tickets voor de middagsessies, dagkaarten. Zo krijgt elke deelnemer een ticket op maat. Om het overzicht te bewaren kunnen tickets gegroepeerd worden in categorieën.

U bepaalt zelf waar de deelnemers zich registreren. Op uw site, op uw Facebook, u plaatst het registratieformulier – in uw eigen huisstijl – waar u wilt.

Is het evenement alleen toegankelijk voor genodigden? Scherm het registratieportaal af middels een unieke registratiecode zodat u er zeker van bent dat énkel genodigden zich kunnen aanmelden voor het evenement.

Bepaal zelf welke gegevens u van uw gasten wilt ontvangen. Wat is voor u relevant om te weten? Het is zelfs pér type ticket in te stellen.

Wilt u uw gasten plaats laten nemen aan vooraf bepaalde plekken in uw locatie dan kunt u dit eenvoudig inrichten met behulp van onze placeermodule. Wilt u bepaalde plekken exclusief aan bieden? Ook dit kan middels onze placeermodule. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.