Uitgebreide Mogelijkheden

HEB JE HULP NODIG? WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Het instellen van je eigen ticketshop werkt heel eenvoudig. Je wordt door het systeem geloodst en je selecteert alleen die opties die voor jouw event handig zijn. Het is echt eenvoudig.

  • Instellen data en dagdelen
  • Prijs- en verkoopstrategie zelf bepalen
  • Combinatie-tickets
  • Verkoopkanalen
  • Afgeschermde verkoop
  • Actiecodes
  • Registratievelden naar wens
  • Personaliseren ticket

Bestaat een event uit meerdere weken, dagen en/of dagdelen? Je hebt de mogelijkheid om bepaalde data of tijden niet online te zetten (omdat ze bijvoorbeeld al volgeboekt zijn). Nog maar een bepaalde beschikbaarheid en capaciteit op bepaalde dagen? Voer die in en het systeem houdt bij wanneer je uitverkocht bent.

Early bird korting? Prima! Na een bepaalde datum weer het standaardtarief? Dat kan! VIP-tickets? Stel ze in. Bepaal ook meteen via welk kanaal je de verschillende ticketsoorten wilt verkopen: Early bird alleen via de site en standaardtarief óók via Facebook bijvoorbeeld. Je hebt de vrijheid je eigen verkoopstrategie te bepalen.

Een event kan bestaan uit meerdere optredens, workshops of cursusdelen, dan ontvangt de klant die heel overzichtelijk bij elkaar verzameld in zijn mailbox. Of alvast ook cateringbonnen verkopen? Het kan! Een prima kans om je omzet te verhogen.

Bepaal zelf hoe en waar je nog tickets verkoopt. Alleen via de site of bied je ze ook aan op Facebook en SuperGastvrij.nl? En verkoop aan de dagkassa? Het kan heel makkelijk. Het systeem houdt het voor je bij, wat je waar verkoopt. Wel zo overzichtelijk.

Heb je een privé feest en mogen enkel genodigden zich registreren? Geen probleem, je schermt de ticketshop eenvoudig af met verschillende mogelijkheden! Ontdek het snel!

Winactie, lezersaanbieding of zomertraktatie? Maak zelf codes aan en volg hoe ze ‘ingewisseld’ worden.

Bepaal zelf wat je wilt weten van je bezoekers. In te stellen per ticketsoort, zo ontvang je gegevens ‘op maat’.

Een ticket met je eigen naam. Leuk en praktisch. Personaliseren kan met het COMPO systeem. Voel de gastvrijheid in het restaurant als je je naam op tafel ziet staan, maar ook erg praktisch bij het verstrekken van rugnummers bij sportevenementen bijvoorbeeld..